Kattoja

Tykästyimme haapalautaan kovasti ja naputtelimme sitä makuuhuoneen seinän lisäksi myös kattoihin, sekä makuuhuoneeseen että keittiön puolelle tupaan. Ns. olohuoneen puoli on ylös asti avoinna emmekä ole vielä yläkertaan siirtyneet rakentamaan. Tervapaperi on näkösällä. Ehkä sinne tulee myös haapalautaa tai sitten ei. Sen näkee sitten, että millainen fiilis meillä on, kun olemme edenneet rakennusvaiheessa sinne asti. Nyt on tärkeintä saada alakerta asuttavaan kuntoon.



Polttopuita tarvitaan myös kovasti, sillä rantasauna on puilla lämmitettävä ja sitä lämmitetään usein. Mikä sen ihanampaa kuin hikisen ja rankan työpäivän päätteeksi kunnon löylyt ja merivedessä uinti! Talvikautena rantasauna lämpiää myös, mutta avantoa ei olla (vielä) tehty, vaikka sitäkin kehutaan kovasti. Ehkä tulevina talvina avantokin ilmestyy...
Pikkupuita tarvitaan myös sisällä, sillä sinne tulee puuhella, leivinuuni ja takka. Emme halunneet ollenkaan sähköhellaa käyttöömme, sillä saaressa ei ole kiire mihinkään. Ruuan ehtii laittaa puuhellallakin.
Pikkupuiden kantamisessa meillä on mainio "apumies":


Ei kommentteja: