Loppukesä

Jo elokuu! Mihin tämä kesäkausi on mennyt?? Onko kiirettä havaittavissa Villa Preiskarissa...  emme ainakaan myönnä! Päiväohjelmaan kuuluu kasvihuonessa kastelua, chilejen tutkailua ja yrttien keräämistä, mansikkamaalla pitää myös pyörähtää ja kerätä aamupalalle muutama "mollukka",

(Villa Preiskarissa on pieni, noin 70 Polka-mansikkapensaan mansikkamaa, nam)
koirille antaa ruokaa ja vaihtaa puhdas juomavesi (sessukoilla on kummallakin omat ämpärilliset vettä ja silti ne saattavat juosta rantaan juomaan merivettä!) kasteisella nurmikolla tepastelua ennen kuin kahvimukin kanssa ehtii laiturille istuksimaan ja nauttimaan hetken luonnosta.
Usein joutsenperhekin tulee aamupalalle rantavesiin.

Joutsenperheelläkin on kiire saada jälkikasvunsa siivet kantamaan pitkälle matkalle.

Villa Preiskarissa metsikön puut on sen verran tiheässä ja isoja ettei aurinko kunnolla pääse mustikalle väriä antamaan ja niitä kypsyttämään, mutta kyllä sieltä aina piirakkamarjat löytää. Tai ainakin marjat mustikkamaitoon.

Aamupuuhien jälkeen Villa Preiskarissa tehdään sitä, mikä fiilis sattuu päälle tulemaan. Keskeneräisessä rakennuksessa eivät työt lopu...Välillä tuntuu ettei mitään saa aikaan ja kaikki vastustaa, välillä taas tulee näkyvää nopeastikin ja helposti, ihan suistsait. Tänään Villa Preiskarissa ollaan odottavissa lomatunnelmissa: enää kaksi aamua ja sitten ei herätyskello pärähdä soimaan 04.40. Alkaa elokuun pimeät ja lämpimät illat :)

Ei kommentteja: